Δηλώσεις

Αυγέρη: Πεθαμένο λικέρ ο ΣΥΡΙΖΑ πριν τον Κασσελάκη

Δηλώσεις

Αυγέρη: Πεθαμένο λικέρ ο ΣΥΡΙΖΑ πριν τον Κασσελάκη

Δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Δώρα Αυγέρη μεταξύ άλλων στο τηλεοπτικό κανάλι OPEN.

Αναφερόμενη στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ η κ. Αυγέρη σημείωσε ότι «όσα βήματα έχει κάνει αυτές τις 30 ημέρες ο κ. Κασσελάκης είναι όχι μόνο για την ενότητα, αλλά για την επόμενη μέρα, όχι μόνο του ΣΥΡΙΖΑ».

«Ο πρόεδρος εξέφρασε την πολιτική απαρέσκεια και καταδίκη του για συγκεκριμένες φράσεις που δεν έχουν να κάνουν ούτε με την προσωπική κριτική, αλλά με τον μη σεβασμό ούτε καν στο πρόσωπο του ίδιου αλλά στο κόμμα και τα μέλη του. Έχει παραπεμφθεί η συγκεκριμένη υπόθεση στην Επιτροπή Δεοντολογίας η οποία με τη σειρά της παρέπεμψε για γνωμοδότηση στην Κεντρική Επιτροπή τις συγκεκριμένες υποθέσεις. Δεν μπορώ και θα ήταν πάρα πολύ πρόχειρο και πάρα πολύ επιπόλαιο, ενώ είναι σε εξέλιξη αυτή η διαδικασία να κάνω οποιοδήποτε δημόσιο σχόλιο», πρόσθεσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Εστιάζοντας στις παρεμβάσεις που έχει κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης τον ένα μήνα που είναι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, η κα Αυγέρη είπε ότι συνεδριάζει για δεύτερη φορά σε ένα μήνα η κοινοβουλευτική ομάδα, στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σημερινή επίσκεψη στον Άρειο Πάγο και τον ΑΣΕΠ ενώ επισήμανε και τις επισκέψεις που πραγματοποίησε τρεις φορές στη Θεσσαλία.

Αναφερόμενη στην πολιτική ταυτότητα του Στέφανου Κασσελάκη που αμφισβητείται από το εσωτερικό του κόμματος, η Δώρα Αυγέρη είπε ότι «το ζήτημα δεν είναι τι λες, είναι τι κάνεις. Νομίζω ότι σε αυτό θα κριθούμε και θα αξιολογηθούμε όλοι».

Για τον αντίλογο στο εσωτερικό του κόμματος είπε ότι «πρόκειται για ένα εσωτερικό ζήτημα, είναι μία διαδικασία που έχει δρομολογηθεί. Οποιαδήποτε συζήτηση γι’ αυτή ενώ είμαστε εν αναμονή αυτής της συζήτησης στα όργανα, νομίζω ότι είναι αχρείαστη, δεν είναι αποδοτική όχι μόνο για τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και για τον κόσμο που περιμένει την πρότασή μας».

You may also like