Επικαιρότητα

Αποζημιώσεις για όσους έμειναν χωρίς ρεύμα πάνω από 24 ώρες

Επικαιρότητα

Αποζημιώσεις για όσους έμειναν χωρίς ρεύμα πάνω από 24 ώρες

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε ότι όσοι πολίτες ταλαιπωρήθηκαν με διακοπές ρεύματος κατά το πέρασμα της κακοκαιρίας «Ελπίς» θα έχουν μία ελάφρυνση στους λογαριασμούς.

Συγκεκριμένα «ο ΔΕΔΔΗΕ αναγνωρίζοντας την ταλαιπωρία χιλιάδων πολιτών που επλήγησαν από την πρωτοφανή κακοκαιρία «Ελπίδα» στην Αττική, ανακοινώνει ότι θα αφαιρεθεί από τους λογαριασμούς η Χρέωση Δικτύου Διανομής που αντιστοιχεί σε τέσσερις μήνες». Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ, η Χρέωση Δικτύου Διανομής θα αφαιρεθεί από όλους τους λογαριασμός των πελατών Χαμηλής Τάσης όλων των προμηθευτών ηλεκτρικής ενέργειας, που επλήγησαν από την κακοκαιρία «Ελπίδα» και δεν επανήλθε η ηλεκτροδότησή τους για περισσότερο από ένα 24ωρο.

Αποζημίωση έως 600 ευρώ για βλάβες σε ηλεκτρικές συσκευές
Ο ΔΕΔΔΗΕ, ταυτόχρονα, υπενθυμίζεται ότι θα δοθεί προτεραιότητα σε όλα τα αιτήματα για αποζημιώσεις για ζημιές σε ηλεκτρικές συσκευές των πολιτών από τις πληγείσες από την κακοκαιρία «Ελπίδα» περιοχές. Για τη διευκόλυνσή τους και την αμεσότερη εξυπηρέτησή τους, η είσοδος στην σχετική εφαρμογή βρίσκεται πλέον στην κεντρική σελίδα του site του ΔΕΔΔΗΕ στο Link.

You may also like