Επικαιρότητα

Αποκαθίσταται σταδιακά στην Αττική η κυκλοφορία των μέσων μαζικής μεταφοράς

Επικαιρότητα

Αποκαθίσταται σταδιακά στην Αττική η κυκλοφορία των μέσων μαζικής μεταφοράς

Με στόχο την ταχύτερη δυνατή αποκατάσταση της εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού ο ΟΑΣΑ, ενίσχυσε σημαντικά τη λειτουργία των λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλεϊ από τις Συγκοινωνίες Αθηνών (Όμιλος ΟΑΣΑ).

Ήδη σε λειτουργία βρίσκονται 240 λεωφορειακές γραμμές στις οποίες εποπτικά συνεργεία του ομίλου, παρακολουθούν συνεχώς τη δυνατότητα ολικής/μερικής εκτέλεσής τους.

Πώς λειτουργούν Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ

Αναφορικά με τα Μέσα Σταθερής Τροχιάς, η κυκλοφορία στη γραμμή 1 (Πειραιάς – Κηφισιά) έχει αποκατασταθεί, αλλά παρατηρούνται καθυστερήσεις λόγω βλαβών που σημειώθηκαν τις ημέρες της κακοκαιρίας σε συρμούς και καταβάλλονται προσπάθειες για την ομαλοποίηση των δρομολογίων.

Οι γραμμές 2 και 3 του Μετρό λειτουργούν κανονικά. Οι συρμοί του Μετρό, που κινούνται προς και από το Αεροδρόμιο, πραγματοποιούν όλες τις ενδιάμεσες στάσεις στους σταθμούς Κορωπί, Κάντζα και Παλλήνη.

Στο δίκτυο του ΤΡΑΜ, έχει αποκατασταθεί πλήρως η κυκλοφορία των συρμών στη γραμμή 7 Ασκληπιείο Βούλας – Ακτή Ποσειδώνος. Στη γραμμή 6 Σύνταγμα – Πικροδάφνη τερματικός σταθμός είναι η στάση Λ. Βουλιαγμένης.

Το επιβατικό κοινό μπορεί να ενημερώνεται από την ιστοσελίδα του Οργανισμού www.oasa.gr ή να καλεί στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185.

You may also like