Δηλώσεις

Ανδρουλάκης: «Μισή» η συγγνώμη του κ. Μητσοτάκη

Δηλώσεις

Ανδρουλάκης: «Μισή» η συγγνώμη του κ. Μητσοτάκη

Δήλωσε ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης και συμπλήρωσε: «γιατί εκτός από τους εγκλωβισμένους στην Αττική Οδό, δεν είπε λέξη για όσους έμειναν και παραμένουν χωρίς ρεύμα και θέρμανση, αλλά και τους πολίτες που ταλαιπωρήθηκαν σε μέσα μαζικής μεταφοράς».

Και τόνισε: «Οι νέες εξαγγελίες προσπαθούν απλά να καλύψουν την κραυγαλέα προχειρότητα και αναποτελεσματικότητα της κυβέρνησης. Ο κ. Μητσοτάκης, δεν πήρε κανένα μάθημα από όσα έχουν προηγηθεί τα χρόνια της διακυβέρνησής του, συνεχίζοντας την πάγια τακτική να μετατοπίζει τις ευθύνες του σε άλλους παράγοντες».

«Όταν ο κ. Μητσοτάκης μιλάει για “επιτελικό κράτος” εννοεί την “υπερσυγκέντρωση εξουσιών” στο Μαξίμου. Δε νοείται όμως, επιτελικό κράτος με τόσες επικαλύψεις αρμοδιοτήτων, όπου οι υπεύθυνοι κρύβονται ο ένας πίσω από τον άλλο. Και επίσης δε νοείται σύγχρονη χώρα, να δείχνει πιο ανέτοιμη μετά από τόσες κρίσεις», ανέφερε ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

«Είναι η ώρα το αρμόδιο υπουργείο, να γίνει ένα πραγματικό στρατηγείο, όπως έχουμε ήδη προτείνει. Ένα ενιαίο κέντρο σχεδιασμού, συντονισμού και διαχείρισης κάθε φυσικής καταστροφής, με αναβαθμισμένα σχέδια πολιτικής προστασίας» κατέληξε ο κ. Ανδρουλάκης.

You may also like