Δηλώσεις

Αχτσιόγλου: Δείχνει κρίσιμη έλλειψη το «κρατίδιο» από τον Κασσελάκη

Δηλώσεις

Αχτσιόγλου: Δείχνει κρίσιμη έλλειψη το «κρατίδιο» από τον Κασσελάκη

Δηλωσε η Έφη Αχτσιόγλου για τον Στέφανο Κασσελάκη και τις δηλώσεις του, που αποκάλεσε τα κατεχόμενα «κρατίδιο» τους.

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα προβεί σε αυτή την καινοφανή δήλωση», είπε.

«Ήταν ένα σοβαρό ατόπημα, τον κάλεσα να ανακαλέσει και το έκανε» πρόσθεσε η κυρία Αχτσιόγλου η οποία ναι μεν έκανε ένα βήμα πίσω από τον χαρακτηρισμό «άγνοια» της πρώτης αντίδρασής της στη δήλωση Κασσελάκη λέγοντας ότι «δεν θέλω να χρησιμοποιήσω τέτοιους βαρείς χαρακτηρισμούς», ωστόσο, όπως είπε, η δήλωση Κασσελάκη «δείχνει ότι υπάρχει μια κάποια έλλειψη κρίσιμη».

«Την Κυριακή εκλέγουμε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να κατανοήσουμε τη σοβαρότητα αυτής της θέσης. Θα πρέπει να έχει πολιτικό σχέδιο και γνώση και κοινοβουλευτική εμπειρία. Τα θεωρώ αναγκαία για να είμαστε στιβαροί» πρόσθεσε η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Έφη Αχτσιόγλου κλήθηκε να τοποθετηθεί και για τη συζήτηση περί υπονόμευσης του Αλέξη Τσίπρα και σημείωσε ότι είναί μείζον θέμα που αφορά τη σχέση μου με τον Αλέξη Τσίπρα. Ο κ. Τσίπρας επέλεξε μια στάση σιωπής και επέλεξε να είναι συνεπής γιατί κάθε παρέμβασή του θα ήταν σημαντική λόγω της συναισθηματικής βαρύτητας στα μέλη του κόμματος. Ορθώς κρατάει τη θέση της ουδετερότητας».

Εξηγώντας το γιατί έκανε το βίντεο-έκπληξη είπε ότι «οι θεωρίες οι συκοφαντικές εισχώρησαν στο εσωτερικό της παράταξης και καθορίζουν την ψήφο των μελών και γι’ αυτό πήρα θέση και ζήτησα από τον συνυποψήψιό μου να τις καταδικάσει. Ο σεβασμός στον Τσίπρα είναι να σεβαστούμε τη θέση του για ουδετερότητα. Όσοι έχουν στοιχειώδη μνήμη βλέπουν τους ανθρώπους που επέλεξε ο Αλέξης Τσίπρας να έχει το τελευταίο διάστημα πριν παραιτηθεί».

Παράλληλα η κυρία Αχτσιόγλου χαρακτήρισε «σημαντικό ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κάνει αντιπολίτευση και στη Βουλή. Δεν θεωρώ ότι μπορεί να νικηθεί ο κ. Μητσοτάκης αν δεν γίνεται μαχητική αντιπολίτευση και από τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή».

You may also like