Δηλώσεις

Σκέρτσος: Οι προσδοκίες των πολιτών από την κυβέρνηση είναι υψηλές -Το κεφάλι χαμηλά, δουλειά, δουλειά δουλειά

Δηλώσεις

Σκέρτσος: Οι προσδοκίες των πολιτών από την κυβέρνηση είναι υψηλές -Το κεφάλι χαμηλά, δουλειά, δουλειά δουλειά

Δήλωσε ο Υπουργός Επικρατείας, σε συνέντευξη του στο ραδιόφωνο του Σκαι 100,3.

Πρέπει να πάμε καλύτερα και ταχύτερα για να απαντήσουμε στις εύλογες απαιτήσεις των πολιτών για καλύτερα εισοδήματα, για περισσότερη ασφάλεια, για καλύτερη υγεία, καλύτερη εκπαίδευση, καλύτερα μέσα μαζικής μεταφοράς. Οι πολίτες μας λένε, “δεν πρέπει να λειτουργείτε με την πολιτική αλαζονεία αυτής της πολιτικής ηγεμονίας που θεωρείτε ότι πήρατε στις εκλογές του 2023”. Το κεφάλι χαμηλά, δουλειά, δουλειά δουλειά. Με ανοιχτά αυτιά. Αυτή ήταν η προτροπή του ‘Ακη Σκέρτσου, που βρήκε, επιπλέον, χρήσιμη την πρόσφατη επαφή του με τους πολίτες από τον Έβρο έως την Κρήτη: Πρέπει να βγούμε περισσότερο από τα γραφεία μας, να ακούσουμε τι έχει να πει η κοινωνία.

Ακόμη, ένα άλλο βασικό μήνυμα της κάλπης ήταν η «ιστορικά θηριώδης αποχή», που συνιστά και αρνητικό ρεκόρ στην πολιτική ιστορία του τόπου.

Δεν υπάρχουν δεξιά, αριστερά ή κεντρώα προβλήματα, υπάρχουν μόνο προβλήματα. Αντίπαλός μας είναι τα προβλήματα. Αυτή η κυβέρνηση αυτός ο πρωθυπουργός έχουν δείξει ότι λειτουργούν χωρίς δογματισμούς. Προσπαθούμε να εφαρμόσουμε μέσα σε μια πολύ σύνθετη οικονομική, κοινωνική, γεωπολιτική πραγματικότητα με πολλαπλές κρίσεις, τις λύσεις που φέρνουν αποτέλεσμα». Εν κατακλείδι, «έχουμε σαν μότο μας το, “είπαμε και το κάναμε”». Εξ άλλου, συνέχισε, «πρέπει να έχουμε πάντα ορατό το στόχο πού θέλουμε να φθάσουμε, να πάμε τη χώρα το 2027, το 2030», με δυο λόγια, «η Ελλάδα να γίνει μια κανονική ευρωπαϊκή χώρα.

Προκειμένου να αποδείξει ότι δεν υπάρχουν δεξιά και αριστερά προβλήματα, έφερε και δύο παραδείγματα: Η ασφάλεια στα πανεπιστήμια δεν είναι κάτι δεξιό ή ακροδεξιό», σημείωσε και διερωτήθηκε στην επόμενη φράση του αν η πολιτική του πρωθυπουργού στην ενεργειακή κρίση ήταν «δεξιά – αριστερή, ή πραγματιστική;

You may also like