Δηλώσεις

Βερναδάκης: Είναι η Νίκη Κεραμέως η Πισπιρίγκου της δημόσιας παιδείας;

Δηλώσεις

Βερναδάκης: Είναι η Νίκη Κεραμέως η Πισπιρίγκου της δημόσιας παιδείας;

Δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Χριστόφορος Βερναρδάκης σε ανάρτηση του στο TikTok.

«Είναι η Νίκη Κεραμέως η Πισπιρίγκου της δημόσιας παιδείας; Στέρησε από νέους και νέες την είσοδο του στα πανεπιστήμια. Αναγνώρισε ίσα επαγγελματικά δικαιώματα στα πάσης φύσεως κολλέγια με τα πανεπιστήμια και τα Πολυτεχνεία. Έβαλε δίδακτρα σε όλα τα μεταπτυχιακά Μετέτρεψε την επαγγελματική εκπαίδευση σε ανειδίκευτη φτηνή εργασία και τον μισθό των παιδιών σε χαρτζιλίκι. Προσέλαβε αστυνομικούς στα Πανεπιστήμια, αντί για ερευνητές, δασκάλους και πανεπιστημιακούς καθηγητές. Αντικατέστησε τα πτυχία με πιστοποιητικά χαμηλής αξίας» λέει στο βίντεό του ο βουλευτής.
Στη συνέχεια, μετά και το πλήθος αντιδράσεων που προκλήθηκε, ο κ. Βερναδάκης έσπευσε να τα μαζέψει ζητώντας συγγνώμη για τον χαρακτηρισμό:
«Το σχόλιό μου για το αντιεκπαιδευτικό έκτρωμα της κας Κεραμέως ήταν ξεκάθαρα άστοχο. Για αυτό το λόγο και αναγνωρίζοντάς το, το έχω αποσύρει από χθες το βράδυ. Ζητώ συγγνώμη από την κα Κεραμέως για το απαράδεκτο σχόλιο, η πολιτική κριτική μου ωστόσο στο αίσχος που έφερε προς ψήφιση στη βουλή παραμένει στο ακέραιο».

You may also like