Δηλώσεις

Τσούνης για το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά»: Γίνεται ένα μεγάλο βήμα και αξίζουν συγχαρητήρια στην κυβέρνηση

Δηλώσεις

Τσούνης για το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά»: Γίνεται ένα μεγάλο βήμα και αξίζουν συγχαρητήρια στην κυβέρνηση

Δήλωσε ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά, Ανδρέας Τσούνης για την πρωτοβουλία της κυβέρνησης να θεσπίσει το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά» στην ομιλία του στο Κέντρο Πολιτισμού «Σταύρος Νιάρχος» όπου παρουσιάστηκε το πρόγραμμα για δωρεάν ψηφιακή μαστογραφία.

«Χαίρομαι πραγματικά που το αίτημα για προληπτικό έλεγχο αποκτά διακομματική δυναμική και συνέχεια και σήμερα παρουσιάζεται το Εθνικό Πρόγραμμα για την πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού με το όνομα της Φώφης Γεννηματά. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να γίνει και αλλιώς σε ένα θέμα που αφορά την υγεία, που είναι το πιο πολύτιμο αγαθό . Όπως άλλωστε έλεγε και η Φώφη αυτά τα θέματα δεν προσφέρονται για επικοινωνία, χρειάζονται ανθρωπιά» τόνισε.

«Φώφη με την στάση ζωής της. Αν φοβάσαι τι μπορεί να σου συμβεί, δεν θα αντιμετωπίσεις ποτέ στα σοβαρά το πρόβλημα σου και θα έχεις νικηθεί ήδη από την αρχή» είπε μεταξύ άλλων.

«Γίνεται ένα μεγάλο βήμα σήμερα για την προστασία της υγείας των γυναικών και αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην κυβέρνηση, το Υπουργείο Υγείας αλλά κυρίως στον Πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί με δική του πρωτοβουλία και απόφαση είχε ανακοινωθεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα αμέσως μετά τον αδόκητο χαμό της Φώφης» επεσήμανε.

Συντακτική Ομάδα inbox.gr

You may also like