Δηλώσεις

Τσίπρας: Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει λοιπόν να συνειδητοποιήσει ότι δεν έχει νόημα να μαδάει τη μαργαρίτα για εκλογές

Δηλώσεις

Τσίπρας: Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει λοιπόν να συνειδητοποιήσει ότι δεν έχει νόημα να μαδάει τη μαργαρίτα για εκλογές

Δήλωσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κατά την περιοδεία του στη Σάμο.

«Η Σάμος ακόμα μετράει τις πληγές από το σεισμό – 18 μήνες μετά και δεν έχουν δοθεί άδειες, δεν έχουν επισκευαστεί τα σπίτια. Το κύριο όμως θέμα και εδώ είναι η καθημερινότητα. Η δυσκολία νοικοκυριών και επιχειρήσεων να ανταπεξέλθουν, όταν πια η ακρίβεια έχει ξεφύγει.

Είμαστε η χώρα με τις υψηλότερες τιμές στο ρεύμα, τις υψηλότερες τιμές στα καύσιμα, τον μεγαλύτερο πληθωρισμό, το χαμηλότερο όμως εισόδημα. Και την ίδια ώρα τα καρτέλ αλωνίζουν με τις πλάτες της κυβέρνησης. Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει λοιπόν να συνειδητοποιήσει ότι δεν έχει νόημα να μαδάει τη μαργαρίτα για εκλογές.

Αυτό που έχει νόημα, είναι να συνειδητοποιήσει πως δεν μπορεί να συνεχίσει η κοινωνία άλλο έτσι.

Κορόιδεψε τους συνταξιούχους με τα αναδρομικά, 1,3 εκατ. συνταξιούχοι τα δικαιούνται, μόνο 300 χιλιάδες θα τα πάρουν και αυτά κουτσουρεμένα. Μέσα σε όλους τους λογαριασμούς και τα χρέη, έρχονται τώρα για τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες και οι επιστρεπτέες προκαταβολές.
Αντί λοιπόν να βρίσκεται στον κόσμο του και να επιβαρύνει κι άλλο μισθωτούς, συνταξιούχους, επιχειρηματίες, να συνειδητοποιήσει ότι ήρθε η ώρα να φύγει.

Ήρθε η ώρα να φύγει πριν η βλάβη γίνει ανήκεστος για την ελληνική κοινωνία», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ .

You may also like