Επικαιρότητα

Συνεχίζονται οι απολογίες των δραστών, για τη δολοφονία του Άλκη

Επικαιρότητα

Συνεχίζονται οι απολογίες των δραστών, για τη δολοφονία του Άλκη

H διαλεύκανση της υπόθεσης της δολοφονίας του 19χρονου προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς, με τις λεπτομέρειες της δολοφονίας του 19χρονου να σοκάρουν.

Οι πρώτοι δύο από τους κατηγορούμενους κρίθηκαν χτες προφυλακιστέοι έπειτα από πολύωρες απολογίες.

Οι απολογίες των συλληφθέντων για τη δολοφονία του στη Θεσσαλονίκη, συνεχίζονται σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης. Το κατώφλι των Δικαστηρίων πέρασαν πριν από λίγο τρεις εκ των δέκα συλληφθέντων για την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι ένας εκ των δραστών διαφεύγει της σύλληψης ωστόσο είναι έτοιμος να παραδοθεί στην Ελλάδα, σύμφωνα με το δικηγόρο του . Πρόκειται για τον 20χρονο Αλβανό που έχει διαφύγει στην Αλβανία και σε βάρος του είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή στη δολοφονική επίθεση στον Άλκη Καμπανό και τους φίλους του.

Όπως δήλωσε ο συνήγορός του Π. Σπυράτος, έξω από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης : «Η πρόθεση του εντολέα μου είναι να εμφανιστεί ενώπιον των ελληνικών αρχών. Εκτιμώ ότι τις επόμενες ώρες θα παραδοθεί στις αλβανικές αρχές και θα συμφωνήσει για την έκδοσή του».

Την ίδια στιγμή, Οι μαρτυρίες και τα ντοκουμέντα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το χρονικό της δολοφονίας συγκλονίζουν.

Άκουσα τον Άλκη να ουρλιάζει «βοήθεια, δεν μπορώ πονάω», δήλωσε ο φίλος του Άλκη στην περιγραφή του στους αστυνομικούς, ο οποίος μάλιστα προσπάθησε να τον προστατεύσει με το σώμα του αλλά τον εμπόδισαν άλλοι τρεις.

You may also like