Επικαιρότητα

Συνεχίζονται οι έφοδοι της ΕΛΑΣ σε συνδέσμους οπαδών

Επικαιρότητα

Συνεχίζονται οι έφοδοι της ΕΛΑΣ σε συνδέσμους οπαδών

Μετά τις έρευνες σε συνδέσμους οπαδών στη Θεσσαλονίκη χτες, συνεχίζεται το “ντου” της ΕΛΑΣ στην Αττική, με αφορμή τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη.

Το ξεκίνημα στην Αττική έγινε από την Ομόνοια, στην οδό Μενάνδρου, όπου βρίσκεται ο σύνδεσμος οπαδών του ΠΑΟΚ, ενώ γίνονται και άλλοι έλεγχοι στο Ίλιον και σε άλλους συνδέσμους.

Οι αστυνομικές επιχειρήσεις έρχονται σε συνέχεια αυτών που έγιναν χτες στη Θεσσαλονίκη.

Η ΕΛΑΣ, χτες μετά το μπαράζ ελέγχων σε ΠΑΟΚ, Άρη και Ηρακλή και την έρευνα σε 13 συνδέσμους σε όλη τη Θεσσαλονίκη, κατάσχεσε μαχαίρια, σιδερογροθιές, λοστούς, ψαλίδια κι άλλα αντικείμενα. Σε σχέση με τα ευρήματα, συνελήφθησαν δύο υπεύθυνοι συνδέσμων, 43 και 36 ετών.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα στο Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης, ωστόσο αφέθηκαν ελεύθεροι και οι δίκες τους προγραμματίστηκαν για τις επόμενες ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα, η δίκη του 36χρονου αναβλήθηκε για αύριο και του 43χρονου για την επόμενη εβδομάδα.

Εις βάρος τους, ο εισαγγελέας πρωτοδικών άσκησε ποινική δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες. Επιπλέον, ο 43χρονος διώκεται για λειτουργία λέσχης φιλάθλων χωρίς άδεια.

You may also like