Επικαιρότητα

Στον ανακριτή το ζευγάρι που σκότωσε το 7χρονο παιδί στη Κυψέλη

Επικαιρότητα

Στον ανακριτή το ζευγάρι που σκότωσε το 7χρονο παιδί στη Κυψέλη

Στον ανακριτή οδηγήθηκαν σήμερα η 29χρονη «μητέρα» και ο 33χρονος Πολωνός σύντροφός της για την ανθρωποκτονία του 7χρονου μικρού παιδιού στην Κυψέλη.

Και οι δύο έχουν ομολογήσει το αποτρόπαιο έγκλημα τους. Σήμερα περνούν το κατώφλι του ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από κοινού. Ο κόσμος που βρισκόταν εκεί αποδοκίμασε έντονα το ζευγάρι.

Η δολοφονία του 7χρονου έχει σοκάρει, καθώς όπως αποκαλύφθηκε το παιδί πέθανε από ασφυξία το 2017, όταν ο 33χρονος του έβαλε μονωτική ταινία στο στόμα του και του έκλεισε τη μύτη επειδή… όπως υποστήριξε «έκανε συνεχώς αταξίες». Η μητέρα του δεν έκανε τίποτα εκείνη τη στιγμή για να σώσει το παιδί της καθώς όπως υποστήριξε εκείνη την στιγμή έπαιζε βιντεοπαιχνίδια. Στη συνέχεια και επί πέντε ολόκληρα χρόνια έκρυβε μαζί με το σύντροφό της το ειδεχθές έγκλημα αλλά και το πτώμα του παιδιού σε μία εργαλειοθήκη στη βεράντα του σπιτιού τους .

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το αδικοχαμένο παιδί όπως και η αδελφή του, ζούσαν καθημερινή κακοποίηση στα χέρια των δυο δραστών. Ωστόσο η αδερφή του κατάφερε να σωθεί ύστερα από καταγγελία του σχολείου της μικρής ότι το παιδί είχε πάει στο σχολείο με μώλωπες και σήμερα βρίσκεται σε ανάδοχη οικογένεια.

You may also like