Επικαιρότητα

Παπανικολάου: Άγνωστο το πώς προκλήθηκε η πυρκαγιά – Ένας ακόμη νεκρός

Επικαιρότητα

Παπανικολάου: Άγνωστο το πώς προκλήθηκε η πυρκαγιά – Ένας ακόμη νεκρός

Δεν έχει βρεθεί ακόμη ο τρόπος με τον οποίο προκλήθηκε η χθεσινή πυρκαγιά στο θάλαμο της Β’ Πνευμονολογικής /Κλινικής Covid του νοσοκομείου Παπανικολάου, τα αίτια της οποίας ερευνώνται από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

Στους δύο ανέρχονται οι νεκροί καθώς ένας ακόμη άνθρωπος έχασε τη ζωή του από την πυρκαγιά, ο 52χρονος εγκαυματίας που τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλευόταν διασωληνωμένος. Ο τρίτος ασθενής του ίδιου θαλάμου, ένας 72χρονος, που είχε τραυματιστεί, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και έχει επαφή με το περιβάλλον.

Ο διευθυντής της Κλινικής, πνευμονολόγος Σταύρος Τρύφων μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ «Πρακτορείο FM 104,9» περιέγραψε τις συνθήκες της πυρκαγιάς και την εικόνα των καταστροφών και παράλληλα αναφέρθηκε και στη λειτουργία τους συστήματος πυρόσβεσης το οποίο , όπως είπε, έλιωσε από την υψηλή θερμοκρασία.

Η Πυροσβεστική έχοντας συλλέξει πάρα πολλά κομμάτια, τα οποία σταδιακά ελέγχουν, δεν βρήκε πουθενά μηχανισμό κινητού όπως και δεν βρήκε πουθενά γόπα ή υπολείμματα τσιγάρου ή τουλάχιστον κάποιον αναπτήρα, οπότε είναι και αδύνατο να εντοπιστεί προς το παρόν η αιτία.

You may also like