Δηλώσεις

Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας στερείται σοβαρότητας, υπευθυνότητας και κατανόησης των συνθηκών

Δηλώσεις

Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας στερείται σοβαρότητας, υπευθυνότητας και κατανόησης των συνθηκών

 Δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γιάννης Οικονόμου, με αφορμή όσα είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά την περιοδεία του στην Καλαμάτα και συνέχισε: «Η επιμονή στη μικροπολιτική αντιμετώπιση κορυφαίων ζητημάτων για την πατρίδα μας και όλο τον πλανήτη, όπως ο πόλεμος στην Ουκρανία και οι επάλληλες κρίσεις ακρίβειας που κλιμακώνονται ως συνέπειά του, είναι εθνικά και κοινωνικά επικίνδυνη».

«Είτε δεν αντιλαμβάνεται το διεθνές περιβάλλον, είτε συνειδητά ψευδολογεί όπως το συνηθίζει, το συμπέρασμα είναι ότι ο κ. Τσίπρας στερείται όλων των πολιτικών χαρακτηριστικών που απαιτούνται από τις κρίσιμες περιστάσεις: σοβαρότητα, υπευθυνότητα και κατανόηση των συνθηκών. Ως συνήθως, μιλά για ευθύνη φερόμενος ανεύθυνα και καιροσκοπικά», συνέχισε ο κ. Οικονόμου.

«Η Κυβέρνηση, αξιοποιώντας κάθε εθνική και ευρωπαϊκή δυνατότητα, αντιστέκεται κατά το μέγιστο δυνατόν στην πίεση των διεθνών κρίσεων, υπερασπιζόμενη τα εθνικά δίκαια, την κοινωνία των πολιτών και την οικονομία. Με πολύπλευρες πρωτοβουλίες και με διαρκή ενίσχυση όσων δοκιμάζονται περισσότερο», κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

You may also like