Δηλώσεις

Οικονόμου: Οφείλουμε συγγνώμη και εξηγήσεις στους ανθρώπους

Δηλώσεις

Οικονόμου: Οφείλουμε συγγνώμη και εξηγήσεις στους ανθρώπους

Δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γιάννης Οικονόμου μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Όλο το βράδυ βρισκόταν σε εξέλιξη μία υπεράνθρωπη προσπάθεια από το σύνολο του κρατικού μηχανισμού, από την Αστυνομία, τον Στρατό, την Πυροσβεστική, την Πολιτική Προστασία, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε και την προσπάθεια που συνεχίζεται, από τους ανθρώπους που είναι στο πεδίο, απεγκλωβίστηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας 1800 οχήματα, τα 2/3, και εξακολουθούν να παραμένουν άλλα 1200 αυτοκίνητα τα οποία άφησαν οι οδηγοί τους, και καλά έκαναν, προκειμένου να μπορέσουν να φύγουν. Αυτή τη στιγμή προέχει ο απεγκλωβισμός όλων των οχημάτων» ανέφερε ο κ. Οικονόμου.

Μεταξύ άλλων είπε: «Αυτή η κυβέρνηση δεν έχει καμία δυσκολία να αναλαμβάνει τις ευθύνες της και να το κάνει, αλλά και οι ευθύνες άλλων που είχαν εγγυηθεί ότι οι δρόμοι θα μένουν ανοιχτοί κι αυτό δεν έγινε κι αυτές θα αποδοθούν, όπως και οι κυρώσεις και το οφείλουμε στον κόσμο που ταλαιπωρήθηκε και ηθικώς να αποδοθούν, αλλά και να αποζημιωθεί και η προσπάθεια αυτή θα γίνει με όλους τους τρόπους» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου.

«Οφείλουμε συγγνώμη ως οργανωμένο κράτος και προτεραιότητά μας είναι αυτή τη στιγμή να φτάσουν με ασφάλεια οι άνθρωποι στα σπίτια τους» κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

You may also like