Δηλώσεις

Κατρίνης: Το ΚΙΝΑΛ δεν προσφέρεται για βολικός εταίρος στον δικομματισμό

Δηλώσεις

Κατρίνης: Το ΚΙΝΑΛ δεν προσφέρεται για βολικός εταίρος στον δικομματισμό

Δήλωσε ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ, κ. Μιχάλης Κατρίνης στην ομιλία του στη Βουλή επί της πρότασης μομφής του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας: «Το Κίνημα Αλλαγής είναι εδώ. Ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Τσίπρας δεν παίζουν μόνοι τους. Ψηφίζουμε υπέρ της πρότασης δυσπιστίας με ευθύνη και συνέπεια. Λέμε όμως όχι σε μικροκομματικά παιχνίδια».

Σχετικά με τις πρόωρες εκλογές είπε ότι: «θα τις επιβάλει η κοινωνία. «Εμείς είμαστε έτοιμοι, αλλά δεν θα μιμηθούμε ούτε τον κ. Μητσοτάκη που ζητούσε εκλογές επί τρία χρόνια ούτε τον κ. Τσίπρα που κάθε μέρα κάνει το ίδιο» είπε ο κ. Κατρίνης.

Ο επικεφαλής της Κ.Ο. του ΚΙΝΑΛ τόνισε ότι το Κίνημα Αλλαγής εκφράζει τη βούληση ενός νέου ρεύματος στην κοινωνία και η δυναμική του προκαλεί ανασφάλεια στη ΝΔ και στον ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα κατέκρινε τόσο τη ΝΔ όσο και τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι η ΝΔ θεωρεί ότι εκφράζει μόνο αυτή το Κέντρο και ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται ιδιοκτήτης της προοδευτικής παράταξης ξεχνώντας ότι κυβερνούσε με τον Πάνο Καμμένο. «Αποτύχατε κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ τα 2,5 χρόνια ως αξιωματική αντιπολίτευση», είπε.

You may also like