Πρόσωπα

Κατερίνα Παναγοπούλου: Η παρουσιάστρια του δελτίου του MEGA

Πρόσωπα

Κατερίνα Παναγοπούλου: Η παρουσιάστρια του δελτίου του MEGA

Η δημοσιογράφος Κατερίνα Παναγοπούλου βρίσκεται στο τιμόνι της ενημέρωσης του Mega τα τελευταία περίπου 2 χρόνια, και παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο κάθε Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή.

Τη δημοσιογράφο τη γνωρίσαμε μέσα από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Σαββατοκύριακου στο Star, όπου και παρέμεινε μέχρι τον Αύγουστο του 2020, αλλά παραιτήθηκε για να πάρει μεταγραφή για το Μεγάλο Κανάλι.

Η δημοσιογράφος ωστόσο έχει και δική της στήλη στην εφημερίδα «Τα ΝΕΑ», όπου αρθρογραφεί.

Τα πρώτα της βήματα στη δημοσιογραφία τα έκανε στον ραδιοφωνικό σταθμό FLASH 96, όπου και παρέμεινε για μια ολόκληρη 10ετία, ενώ παράλληλα έγραφε σε εφημερίδες και περιοδικά. Κατά την παραμονή της στον ραδιοφωνικό σταθμό κάλυπτε το ρεπορτάζ του υπουργείου Εργασίας ενώ στη συνέχεια ανέλαβε την εκφώνηση δελτίου ειδήσεων και την παρουσίαση εκπομπής.

Όπως έχει η ίδια δηλώσει σε συνέντευξή της από μικρή ήθελε να γίνει δημοσιογράφος, γι΄αυτό, ούσα και άριστη μαθήτρια, πέρασε στο τμήμα Δημοσιογραφίας και Επικοινωνίας του Παντείου Πανεπιστημίου από όπου και αποφοίτησε.

«Ήταν ένα όνειρο που είχα πάντα. Ήταν σαν να κλείνω το μάτι στο κοριτσάκι που το ήθελε. Έχω κάνει όλα αυτά που κάνουν τα κοριτσάκια. Παρίστανα στον καθρέφτη ότι έλεγα δελτίο ειδήσεων και έκανα και μόνη μου ραδιοφωνικές εκπομπές. Ξεκίνησα από το ραδιόφωνο και χαίρομαι για αυτό. Πρέπει να έχεις περάσει από το ρεπορτάζ για να γίνεις καλός δημοσιογράφος», είχε επισημάνει σε συνέντευξή της.

Η δημοσιογράφος έχει συνεργαστεί επίσης και με την Athens Voice, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στο Star όπου και αρχικά εργάστηκε ως ρεπόρτερ στο οικονομικό και εργασιακό ρεπορτάζ, για να αναλάβει στη συνέχεια το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου.

«Δεν με φοβίζει να λέω την άποψή μου», έχει δηλώσει η ίδια, καθώς έχει ισχυρή παρουσία στα social media εκφράζοντας την άποψή της.

«Θεωρώ αναμενόμενο πως όταν εκφράζεις άποψη και συνειδητά λες αυτό που πιστεύεις, ακόμα και αν γνωρίζεις ότι είναι αντιδημοφιλές, θα υπάρξουν αντιδράσεις. Με απασχολούν όσες απόψεις εκφράζονται επώνυμα και τεκμηριωμένα. Με όσους μοιράζουν ψόφους και κατάρες ή επιδίδονται σε ένα ακατάσχετο υβρεολόγιο μας χωρίζει ηθική, αισθητική και πολιτισμική άβυσσος, οπότε δεν διαβάζω καν τα σχόλιά τους», έχει πει η ίδια σε συνέντευξη της.

Ας δούμε λοιπόν μερικές στιγμές από την παρουσία της στην τηλεόραση:

You may also like