Επικαιρότητα

Αττική Οδός: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις 2.000 ευρώ

Επικαιρότητα

Αττική Οδός: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις 2.000 ευρώ

Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις αποζημίωσης από την Αττική Οδό για όσους εγκλωβίστηκαν τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας «Ελπίς».

Οι οδηγοί μετά την ταλαιπωρία κατά τη διάρκειας της ταλαιπωρίας, μπορούν να μπουν και να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους προκειμένου να λάβουν την αποζημίωση ύψους 2.000 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι η αποζημίωση για κάθε όχημα που εγκλωβίστηκε στην Αττική Οδό έρχεται σε συνέχεια της αποδοχής της εταιρίας του αιτήματος του Πρωθυπουργού.

Η διεύθυνση που πρέπει να μπουν οι ενδιαφερόμενοι εδώ

Η ανακοίνωση της εταιρίας

Η Αττική Οδός ενημερώνει ότι η Πλατφόρμα Καταχώρησης Αιτημάτων είναι πλέον διαθέσιμη, μέσω του site της Αττικής Οδού www.aodos.gr, σε ειδική ενότητα με τίτλο «Χιονόπτωση 24.1.2022». Στην πλατφόρμα μπορούν να καταχωρήσουν το αίτημα και τα συνοδευτικά στοιχεία τους οι οδηγοί των οποίων τα οχήματα αποκλείστηκαν στον αυτοκινητόδρομο τη Δευτέρα 24/1/2022.

Επισημαίνεται ότι η καταχώρηση της αίτησης στην πλατφόρμα είναι απαραίτητη ανεξαρτήτως οποιασδήποτε άλλης αίτησης έχει σταλεί ηλεκτρονικά έως τώρα, ενώ, η εταιρεία θα ενημερώσει απευθείας τους αιτούντες για την εξέλιξη της διαδικασίας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της Αττικής Οδού, Δευτέρα – Σάββατο 08:00 – 19:00 και Κυριακή 11:00 – 19:00 στο 210.66.82.222, ή μέσω e-mail στο customercare@attikesdiadromes.gr.

You may also like