Δηλώσεις

Ανδρουλάκης: Θα είναι μεγάλη νίκη να είναι δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές το ΠΑΣΟΚ

Δηλώσεις

Ανδρουλάκης: Θα είναι μεγάλη νίκη να είναι δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές το ΠΑΣΟΚ

Δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, σε συνέντευξη σήμερα στον ΣΚΑΪ.

Στην ερώτηση, αν ο στόχος παραμένει το ΠΑΣΟΚ να είναι δεύτερο κόμμα στις προσεχείς ευρωεκλογές, απάντησε ότι αυτό θα «είναι μεγάλη νίκη» ενώ υποστήριξε ότι είναι κρίσιμο «να μην κάνει παρέλαση αλαζονείας η ΝΔ». Χαρακτήρισε «θείο δώρο στον Κυριάκο Μητσοτάκη την αντιπολίτευση που κάνει ο κ. Κασσελάκης με τα δύο εκατομμμύρια σπίτια, τα κότερα και τα θαύματα».

Στο ενδεχόμενο να έρθει τρίτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ ο κ. Ανδρουλάκης απάντησε προσμετράμε τις δυνάμεις μας με τα προηγούμενα ποσοστά. Βάζουμε έναν εθνικό στόχο, για εμένα υπάρχει ένας υπέρτατος στόχος που οφείλουμε να υπηρετήσουμε, η χώρα να έχει σοβαρή αντιπολίτευση που θα κάνει τη ΝΔ να νιώσει απειλή. Ο Μητσοτάκης κλιμακώνει την αλαζονεία της διακυβέρνησης του γιατί δεν έχει αντιπολίτευση» και πρόσθεσε: «αγωνίζομαι το ΠΑΣΟΚ να είναι νικητής των εκλογών και να είναι δεύτερο κόμμα και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Υπάρχουν λόγοι να ψηφίσει κάποιος ΠΑΣΟΚ.

Αναφερόμενος στους στόχους του κόμματός του, είπε ότι είναι τα κοινά χρηματοδοτικά εργαλεία, ευρωστρατός κοινή εξωτερική πολιτική και πολιτικές που κάνουν την Ελλάδα ισχυρή. Κάθε ψήφος στη ΝΔ είναι ψήφος στο κόμμα της λιτότητας που ενισχύει το γαλλογερμανικό άξονα.

You may also like