Δηλώσεις

Ανδρουλάκης: Στόχος μας το ΠΑΣΟΚ να ανταγωνιστεί τη ΝΔ στις επόμενες εθνικές εκλογές

Δηλώσεις

Ανδρουλάκης: Στόχος μας το ΠΑΣΟΚ να ανταγωνιστεί τη ΝΔ στις επόμενες εθνικές εκλογές

Δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ. Νίκος Ανδρουλάκης και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την επιτυχία του ΠΑΣΟΚ, προσδιορίζοντας ως στόχο του στις Ευρωεκλογές, να προκύψει πολιτικό αποτέλεσμα.

«Το αποτέλεσμα των εκλογών να είναι αποδοκιμασία για την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας και επιβράβευση για τη δημοκρατική παράταξη, ώστε να υπάρχει ισχυρός, σοβαρός αντίπαλος στην αντιπολίτευση και κυβερνητική επιλογή στις επόμενες εθνικές εκλογές. Όσο η Νέα Δημοκρατία δεν νιώθει πολιτική απειλή, τόσο θα περιφρονεί τα προβλήματα του ελληνικού λαού και θα παίζει με τις αντοχές της κοινωνίας μας» ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης.

«Γιατί η Νέα Δημοκρατία χτυπάει λυσσαλέα το ΠΑΣΟΚ; Όπως και όλα τα μιντιακά της πλοκάμια; Γιατί ξέρουν πάρα πολύ καλά ότι αν αντίπαλός τους είναι η σημερινή ηγετική ομάδα του κ. Κασσελάκη, δεν πρόκειται να απειληθεί η ηγεμονία της Νέας Δημοκρατίας» πρόσθεσε ο κ. Ανδρουλάκης. «Το ΠΑΣΟΚ θα αγωνιστεί για τον μεγάλο στόχο, που είναι στις επόμενες εθνικές εκλογές, να υπάρχει αντίπαλος που θα μπορεί να κερδίσει τη Νέα Δημοκρατία. Και τώρα είναι ένα ακόμη βήμα» είπε απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους.

You may also like