Δηλώσεις

Γεροβασίλη: Αυτοκτονική η επίθεση Κασσελάκη σε Τσίπρα, αν κατέβει θα χάσει -Δεν έχω σκεφτεί αν θα είμαι υποψήφια

Δηλώσεις

Γεροβασίλη: Αυτοκτονική η επίθεση Κασσελάκη σε Τσίπρα, αν κατέβει θα χάσει -Δεν έχω σκεφτεί αν θα είμαι υποψήφια

Δήλωσε η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την συνέντευξη της στο ACTION24, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο κόμμα της.

Σχετικά με τις εξελίξεις στο εσωτερικό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που έφεραν τη μομφή στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη, η κυρία Γεροβασίλη σημείωσε ότι ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «δημιουργούσε φανταστικούς εχθρούς», υπογραμμίζοντας ότι «τα πολιτικά λάθη συγχωρούνται, τα λάθη στο ύφος, το ήθος και τις αξίες δεν συγχωρούνται».

Παράλληλα, σχολίασε με δηκτικό τρόπο ότι «υπάρχουν πολιτικές ερμηνείες αλλά και ψυχολογικές για την επίθεση Κασσελάκη στον Αλέξη Τσίπρα».

Σχετικά με τον Αλέξη Τσίπρα, τόσο για την εμπλοκή του στις τωρινές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ όσο και σε πιθανή εμπλοκή του μελλοντικά στο κόμμα, η Όλγα Γεροβασίλη σημείωσε ότι εξαρχής δεν ήθελε να είχε φύγει από την προεδρία του κόμματος, σημειώνοντας ότι θα μπορούσε να επιστρέψει, ανάλογα με τις συνθήκες που θα υπάρξουν.

Όσον αφορά τους «87», η Όλγα Γεροβασίλη είπε ότι δεν είναι μπλοκ και πρόσθεσε ότι η ίδια εκτιμά τον Σωκράτη Φάμελλο αλλά και τον Νικόλα Φαραντούρη.

«Με τον Παύλο Πολάκη έχω διαφωνήσει πολλές φορές μαζί του, αλλά συνυπάρχουμε πολιτικά για πάρα πολλά χρόνια» είπε, επίσης. 

Αναφορικά με τις επερχόμενες εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ και τα πρόσωπα που θα διεκδικήσουν την προεδρία, η κ. Γεροβασίλη δεν πήρε ξεκάθαρη θέση, ακόμα και για τις προθέσεις του Στέφανου Κασσελάκη, όμως ανέφερε ότι ο έκπτωτος πρόεδρος δεν έχει ελπίδες να εκλεγεί εκ νέου.

«Δεν μπορεί να ξανακερδίσει ο Στέφανος Κασσελάκης, γιατί έχει ξετυλίξει μια ατζέντα που δεν θα είχε ψηφιστεί ούτε πέρσι» ήταν η ατάκα που χρησιμοποίησε, ενώ χαρακτήρισε «αισχρή» την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή την Κυριακή.

You may also like