Επικαιρότητα

Φουρθιώτης: Ελεύθερος μετά την κατάθεσή του – Υποβασταζόμενος αποχώρησε από τα δικαστήρια

Επικαιρότητα

Φουρθιώτης: Ελεύθερος μετά την κατάθεσή του – Υποβασταζόμενος αποχώρησε από τα δικαστήρια

Ελεύθερος αφέθηκε ο Μένιος Φουρθιώτης περί τις 21:00 το βράδυ της Πέμπτης από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, έπειτα από την κατάθεσή του στον Εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται πως νωρίς το απόγευμα ο Μένιος Φουρθιώτης συνελήφθη στο Περιστέρι, ύστερα από μήνυση πρώην συνεργάτη του για διαρροή προσωπικών δεδομένων.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Τετάρτης (15/12), όταν δημοσίευσε σε Facebook και Twitter μια κατάθεση ενός πρώην συνεργάτη του, που αφορούσε την υπόθεση με τις δύο επιθέσεις εναντίον του -για τις οποίες συνελήφθη ως ηθικός αυτουργός-, με τις οποίες ασκούσε πιέσεις για αυξημένη αστυνομική προστασία.

Ο πρώην συνεργάτης του κατέθεσε μήνυση για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, με τον Μένιο Φουρθιώτη να συλλαμβάνεται τελικά σήμερα (16/12) νωρίς το απόγευμα.

Σε δήλωσή του ο παρουσιαστής αναφερόμενος στη σύλληψή του έξανε λόγο για κανιβαλισμό.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Αλλά η Δικαιοσύνη βλέπει και στο σκοτάδι, ανέφερε ο Ευριπίδης και είχε δίκιο. Το πρώτο προαπαιτούμενο του πολιτισμού είναι η Δικαιοσύνη. Και σήμερα την έζησα για άλλη μια φορά όπως το ότι καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Έζησα ξανά, τον κανιβαλισμό εις βάρος μου.

Ο Θεός,όμως, ήταν με το μέρος μου κι ας υπάρχει μια συντονισμένη -ενορχηστρωμένη προσπάθεια εξόντωσής μου. Για το λόγο που όλοι πλέον γνωρίζετε, σήμερα μετέβην στην ΓΑΔΑ και αμέσως μετά στον Εισαγγελέα όπου φυσικά και αφέθηκα ελεύθερος. Όπως είναι προφανές, κρίθηκε ως αστεία η αιτία. Τώρα, τον λόγο τον έχω εγώ, και θα λογοδοτήσουν στον Εισαγγελέα αυτοί, που έχουν ως χόμπι τους να εξαπατούν Αστυνομικές και δικαστικές Αρχές.

Μάλλον εσείς φοβάστε περισσότερο να καταδικάσετε απ’ ό,τι φοβάμαι εγώ να καταδικαστώ. Κι αυτό, γιατί δεν έχετε τίποτα να προσάψετε. Η αλήθεια είναι πιο ισχυρή από το δικό σας ψέμα».

You may also like